Garden Constellation®

Ons stukje land waarop we wonen heeft een hele geschiedenis achter de rug. Een geschiedenis die meestal ongezien, ongehoord en ongeschreven is.

Toch zijn ook hier kleine of grote gebeurtenissen geweest waarvan de emoties in het land zijn achtergebleven. En net zoals dit bij ons mensen gebeurt kunnen hierdoor blokkades ontstaan, blokkades die ons leven gaan beïnvloeden. 

Tijdens een Garden Constellation® helpen we de blokkades en mogelijke trauma's aanwezig in het land te lossen waardoor bewustzijnsvormen hun rechtmatige plaats kunnen innemen.

De Constellation creëert  herverbinding met het aardse grid en jezelf.

 

Hierdoor ontstaat flow, overvloed van leven en blijheid.

 

Lovende woorden

 • Garden Constellations®

  “ik ben heel blij dat ik Garden Constellations® heb leren kennen”

  Op voorhand was ik vooral nieuwsgierig en had ik geen heel duidelijk beeld wat me te wachten stond (gingen we elfjes tellen?) maar door goede begeleiding van jou, Goedele, werd het al snel duidelijk en heel waardevol. Zoals bij een familieopstelling, heb ik kunnen invoelen op de energie van onze tuin en ons huis. Aangezien ons huis een woelige geschiedenis heeft, bleek daar dus wel heel wat negatieve energie te hangen. Die hebben we gelukkig tijdens de sessie kunnen verlichten, en wow, dat is zo voelbaar. Ik blijf je meditatie gebruiken om de energie van het land waarop we wonen en het huis te versterken. Ik ben heel blij dat ik Garden Constellation heb leren kennen, want de plek waar we zoveel tijd doorbrengen daarvan is de energie toch heel belangrijk. Merci!

 • Garden Constellations®

  “Het lijkt luxe om erin te investeren, maar eigenlijk is het zelfzorg”

  Goedele, ook al had ik ervaring met familieopstellingen, toch heb je me helemaal verrast met Garden constellations. Je raakte mijn hart. Je rustige, speelse nieuwsgierigheid en je fijngevoeligheid hebben ons vandaag mooie dingen gebracht. Je hebt samen met ons een nieuw licht geworpen op de toestand van ons huis, onze grond en de energetische aspecten met niet te vergeten de natuurwezens. De opstelling bracht ons nieuwe inzichten en harmonie in onze thuishaven. Hiervoor zijn we je zo dankbaar. Je totale aanpak is zo verfijnd afgestemd en in verbinding met je klant, zijn huis en tuin, dat je wonderlijke resultaten teweegbrengt. Wat een aanrader. Het lijkt luxe om erin te investeren, maar eigenlijk is het zelfzorg. Heerlijk. Als je je goed voelt in je eigen huis en tuin kan je er lekker opladen en ben je klaar voor de wereld.

 • Garden Constellations®

  “Goedele haar inbreng zorgde ervoor dat het helemaal klopte voor mij”

  Goedele heeft bij ons een familieopstelling gedaan waar ik heel erg enthousiast over ben! Goedele is een erg warm en rustig persoon waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. De meditaties aan het begin van de opstelling ervaarde ik als nodig om uit mijn hoofd te geraken en mij open te stellen voor wat volgde. De meditatie op zich was geweldig! De stem van Goedele en het verhaal dat ze brengt, neemt je helemaal mee. Tijdens de familieopstelling verliep alles heel gemoedelijk en rustig. De aanpassingen die Goedele voorstelde aan mijn eigen opstelling voelde als juist aan! Het verbaasde me telkens hoe haar inbreng ervoor zorgde dat het voor mij helemaal klopte. Omdat de eindopstelling zo goed aanvoelde kijk ik er op terug met een heel positief gevoel en kijk ik met een nieuwe, open blik naar ons huis, onze tuin én ons gezin. Ik ben Goedele heel dankbaar voor deze inzichten en ik zou haar oprecht aan iedereen aanraden!

 • Garden Constellations®

  “Goedele werkt op een rustige, open, heldere manier”

  Al een tijdje voelde ik me verloren in mijn eigen tuin. Niet alles voelde op zijn plek al kon ik dat gevoel moeilijk benoemen. Goedele kwam toevallig (of niet?) op mijn pad en stelde haar unieke, voor mij nieuwe, concept voor. Goedele werkt op een rustige, open, positieve, heldere manier waarop deze nieuwe vorm van kijken en voelen al snel logisch en als vanzelfsprekend aanvoelt. Uit de opstelling bleek dat de verhouding en het bewustzijn van/tussen mezelf, het huis en de grond waarop ik leef uit balans was. Wie weet wat de beweging die we in gang hebben gezet me in de toekomst zal brengen? Ik kijk er alvast naar uit!

 • Garden Constellations®

  “Een tuin voedend voor de ziel”

  Mijn eerste consultatie met Goedele voor een tuinopstelling was een verrijkende ervaring. Ik ben dankbaar voor de deskundigheid en de inspiratie die Goedele heeft gebracht. Na afloop voelde ik me geïnspireerd om een tuin te bewonen die niet alleen mooi is, maar ook voedend voor de ziel.

 • Garden Constellations®

  “de tuin voelt eindelijk harmonieus”

  Onze tuin was een proefproject. Mijn man en ik hadden géén concrete vraag, maar deden dus in kader van een try out een tuinopstelling. Aangezien we geen hulpvraag hadden, hadden we ook geen verwachtingen. We wisten totaal niet wat de impact zou kunnen zijn van een tuinopstelling. Die impact was er ook niet onmiddellijk. Maar een half jaar na de opstelling bleek: Het 20-jaar oude spanningsveld tussen mijn liefste en ik ten aanzien van onze tuin… was verdwenen. We hoorden elkaar en begrepen elkaars standpunten voor ’t eerst in 20 jaar. We kwamen tot gezamenlijke beslissingen waardoor er nu, een half jaar later, twee appelbomen, een magnolia en twee Japanse Esdoorns aangeplant werden. We deden dat intuïtief, door ‘oor’ te hebben voor wat het land, de tuin, de elementen wilden Nu, voor ’t eerst in al die jaren, eet ik graag buiten, voel ik me betrokken op de tuin en voelt de tuin eindelijk harmonieus.

 • Garden Constellations®

  “Een memorabele ervaring ”

  We wisten absoluut niet wat te verwachten maar de Garden Constellation® is een memorabele ervaring geworden. Er is gelachen en een beetje gehuild. Onbewuste blokkades werden opgelost waarbij Goedele de perfecte gids en reisgezel was. De positieve energie werkt nog steeds door tot op de dag van vandaag en we zijn er superblij mee.

Hoe klanten een Garden Constellation® omschrijven

 • Garden Constellations®

  “Interactie en bewustwording”

 • Garden Constellations®

  “Verbonden met elkaar”

 • Garden Constellations®

  “Een huis- én tuinopstelling”

 • Garden Constellations®

  “Een spirituele benadering”

 • Garden Constellations®

  “Een verrassend helingsproces”

 • Garden Constellations®

  “Alles komt weer in balans”