Garden Constellation®

Ons stukje land waarop we wonen heeft een hele geschiedenis achter de rug. Een geschiedenis die meestal ongezien, ongehoord en ongeschreven is.

Toch zijn ook hier kleine of grote gebeurtenissen geweest waarvan de emoties in het land zijn achtergebleven. En net zoals dit bij ons mensen gebeurt kunnen hierdoor blokkades ontstaan, blokkades die ons leven gaan beïnvloeden. 

Tijdens een Garden Constellation® helpen we de blokkades en mogelijke trauma's aanwezig in het land te lossen waardoor bewustzijnsvormen hun rechtmatige plaats kunnen innemen.

De Constellation creëert  herverbinding met het aardse grid en jezelf.

 

Hierdoor ontstaat flow, overvloed van leven en blijheid.

 

Hoe klanten een Garden Constellations omschrijven

Garden Constellations®
Evy Zoons - Wellen

“Een Garden Constellation® is voor mij de interactie tussen de energieën van jezelf en je huisgenoten - je huis, je tuin en je omgeving. Je bewust worden van de interactie tussen al deze energieën en de processen errond. En mee de interactie aangaan.”

Wellen

Garden Constellations®
Wiene Indeherberge - Zonhoven

“Garden Constellation® is een moment waarop je de losse elementen zoals je huis, je grond, jezelf als een geheel gaat zien, verbonden met elkaar. Het niet-tastbare krijgt een plaats waardoor het zichtbare en onzichtbare een harmonieuzer geheel gaan vormen”

Zonhoven

Lovende woorden van klanten

  • Garden Constellations®

    “Goedele werkt op een rustige, open, heldere manier”

    Al een tijdje voelde ik me verloren in mijn eigen tuin. Niet alles voelde op zijn plek al kon ik dat gevoel moeilijk benoemen. Goedele kwam toevallig (of niet?) op mijn pad en stelde haar unieke, voor mij nieuwe, concept voor. Goedele werkt op een rustige, open, positieve, heldere manier waarop deze nieuwe vorm van kijken en voelen al snel logisch en als vanzelfsprekend aanvoelt. Uit de opstelling bleek dat de verhouding en het bewustzijn van/tussen mezelf, het huis en de grond waarop ik leef uit balans was. Wie weet wat de beweging die we in gang hebben gezet me in de toekomst zal brengen? Ik kijk er alvast naar uit!

  • Garden Constellations®

    “de tuin voelt eindelijk harmonieus”

    Onze tuin was een proefproject. Mijn man en ik hadden géén concrete vraag, maar deden dus in kader van een try out een tuinopstelling. Aangezien we geen hulpvraag hadden, hadden we ook geen verwachtingen. We wisten totaal niet wat de impact zou kunnen zijn van een tuinopstelling. Die impact was er ook niet onmiddellijk. Maar een half jaar na de opstelling bleek: Het 20-jaar oude spanningsveld tussen mijn liefste en ik ten aanzien van onze tuin… was verdwenen. We hoorden elkaar en begrepen elkaars standpunten voor ’t eerst in 20 jaar. We kwamen tot gezamenlijke beslissingen waardoor er nu, een half jaar later, twee appelbomen, een magnolia en twee Japanse Esdoorns aangeplant werden. We deden dat intuïtief, door ‘oor’ te hebben voor wat het land, de tuin, de elementen wilden Nu, voor ’t eerst in al die jaren, eet ik graag buiten, voel ik me betrokken op de tuin en voelt de tuin eindelijk harmonieus.