Hallo, ik ben Goedele

Ik ben opgegroeid langs een natuurgebied, waar ik veel tijd buiten doorbracht, hutten bouwde, door sloten rende en in bomen klom zo hoog als ik kon. Dat was mijn jeugd!  Ik las graag sprookjes, mythen, legenden en fantasieverhalen en verslond ze allemaal!  Ik voelde heimwee naar die werelden.

Langzaam, toen ik ouder werd, vergat ik de sprookjes en de magie van de natuur. De Plant Spirits werden vreemden voor mij en verdwenen naar de achtergrond.  Mijn pad leidde me naar de studie Tuin- en Landschapsarchitectuur, die de weg opende naar 20+ jaar ervaring als landschapsdeskundige bij de Vlaamse overheid en als tuinontwerper die prachtige tuinen creëert.  Ik leerde te luisteren naar de behoeften van verschillende stemmen in een landschap en zelfs in één huishouden.   Sinds de geboorte van mijn jongste zoon maakte ik kennis met lichtwerk, en mijn wereld ging open! Vanaf dat moment begon ik verschillende cursussen over zelfontwikkeling te volgen, die mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid naar de ongeziene werelden van gevoel en intuïtie voedden.

Circkel Goedele

Ondanks alle boeiende, leerzame cursussen raakte ik 3 keer in een burn-out!  Er klopte iets niet. Er moest iets veranderen. Ik besefte dat er iets mis was met mijn manier van ontwerpen. We werden opgeleid met ons verstand en niet met ons hart. Ik wilde de wereld van energie en geest terugbrengen in de landschapsarchitectuur. De vraag was hoe.  Terwijl ik als landschapsarchitect bleef werken, verdiepte ik mijn vaardigheden in spiritueel energiewerk en tuinontwerp door mijn studies en opleidingen waaronder Lichtwerk, Wichelroedelopen, Fonoforese, Feel Good Garden, Systemisch werk, Personal PowerPlace, The sacred Blueprint™ Method,... Ik ontdekte eindelijk de waarheid van mijn ziel. Het werd glashelder dat ik de Spirit van de Natuur weer op de voorgrond moest brengen; haar weer zichtbaar maken en moedig een nieuwe manier ontwikkelen om tuinen te creëren, samen met de mensen en met het land. Zo ontstond mijn baanbrekende ontwerpmethode, Garden Constellations®!

Goedele Aerts Garden Constellations

Ik ben in mijn element als ik mijn klanten help door de mooiste, meest helende en voedende tuinen te ontwerpen waarin zij zich thuis kunnen voelen, waarin zij zich kunnen opladen.

Tuinen die harmonie, overvloed, vreugde, vitaliteit en vrede brengen door de onzichtbare sferen te herinneren en zich te verbinden met het land zelf. 

Ik wil dat JIJ de schoonheid ervaart die mogelijk is wanneer je samenwerkt met de natuur en je ziel om je eigen tuin te ontwerpen.   Ik ben zo enthousiast om je te helpen ontdekken wat er mogelijk is voor jou en je tuin!